O nama

Negujući tradiciju prošlih vremena, radimo i stvaramo od starog - nov proizvod, prilagođavajući ga željama i potrebama naših klijenata. Menjajući i oblikujući, čuvamo stare vrednosti od zaborava, jer svaki komad nameštaja koji su drugi proizveli, mi ćemo učiniti da traje, ulažući kako u njegovu funkcionalnu, tako i estetsku vrednost.

U proizvodno magacinskom prostoru površine preko 500m2 u Ulici Branka Momirova 20/2 u Beogradu naš stručno osposobljeni kadar se trudi da kvalitetom usluga, poštovanjem rokova i popularnim cenama odgovori svim zahtevima klijenata.

Precizno, primenom vrhunskih restauratorskih materijala (štof, koža, sunđer...) i odabirom adekvatne tehnike, pristupa se svakom predmetu.
Trudeći se da zahtevi klijenata budu u potpunosti ispraćeni, ideje realizovane, stalnim uvođenjem inovacija, od osnovnog cilja se nikada ne odstupa, a to je dati nameštaju novi sjaj, a zadržati suštinu i vrednost starih vremena.

Bilo da su to stolice, fotelje, dvosedi, trosedi ili kreveti mi vam možemo pomoći kako u presvlačenju određenog komada, tako i u njegovoj stilizaciji.
Koristeći stari nameštaj možemo napraviti moderne, unikatne komade koji se skladno uklapaju u vaš životni prostor.

NAŠI RADOVI U MEDIJIMA

1
1
2
2
3
3
4
4

Presvlačenje nameštaja od kože

Na usluge koje pružamo (koristimo materijale vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna) dali smo garanciju od godinu dana.

Tapaciranje stilskog nameštaja

Dati nameštaju novi sjaj, a zadržati suštinu i vrednost starih vremena, uz sve to ispoštovati zahteve i ideje klijenata.

Tapaciranje nameštaja u lokalima

Pružamo usluge presvlačenja i tapaciranja u restoranima, lokalima, splavovima...

Tapaciranje-presvlačenje nameštaja

Bilo da su to stolice, fotelje, dvosedi, trosedi ili kreveti mi vam možemo pomoći u presvlačenju i stilizaciji.

Šivenje jastuka, štampa na jastucima

Dekorativni jastuci oplemeniće vaš prostor.

Mebl štofovi

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu. Pored presvlačenja nameštaja nudimo vam i veliki izbor mebl štofova.

O nama

Negujući tradiciju prošlih vremena, radimo i stvaramo od starog - nov proizvod, prilagođavajući ga željama i potrebama naših klijenata. Menjajući i oblikujući čuvamo stare vrednosti od zaborava.

Reference

Potvrda našeg kvaliteta je ukazano poverenje od strane brojnih ambasada, rezidencija, banaka, ugostiteljskih objekata, institucija iz oblasti kulturnog i javnog života.

Tapaciranje nameštaja

Koliko odelo može učiniti jednog čoveka posebnim tako i nameštaj može učiniti jedan prostor jedinstvenim. Zbog takvog prostora i vaše udobnosti u istom, postoji i razvija se radnja ŠTEP-DEKOR.

Kontakt

Branka Momirova 20/2, Beograd Mob: +381 64 6123 475
Tel: +381 11 6712 198
+381 11 6714 182
E-mail: stepdekor@gmail.com
Web: www.step-dekor.com