Restauracija nameštaja

Koliko i kako odelo može učiniti jednog čoveka posebnim, upamćenim, lepšim... tako i nameštaj može učiniti jedan prostor toplim, udobnim, jedinstvenim. Zbog takvog prostora i vaše udobnosti u istom, sa dugom tradicijom poslovanja i kompletnim programom usluga postoji i razvija se zanatska radnja ŠTEP-DEKOR.

Restauracija, tapaciranje i presvlačenje nameštaja spadaju u vrstu zanatskih radova koji su traženi čak i u ovo moderno doba.

Presvlačenje nameštaja je proces rada koji podrazumeva da na postojećem komadu nameštaja koji je u dobrom stanju izvršite promenu materijala. Ukoliko je potrebno promeniti nešto od unutrašnjeg materijala taj proces se naziva restauracija nameštaja. Obe vrste posla zahtevaju veštine profesionalnog tapetara. Koristeći moderne materijale sa tradicionalnim veštinama, mi vam možemo pružiti rezultate koji su bolji i od originalnih. U rukama profesionalaca dobijate kvalitet koji je danas teško naći. 

krevet
krevet

Presvlačenje nameštaja od kože

Na usluge koje pružamo (koristimo materijale vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna) dali smo garanciju od godinu dana.

Tapaciranje stilskog nameštaja

Dati nameštaju novi sjaj, a zadržati suštinu i vrednost starih vremena, uz sve to ispoštovati zahteve i ideje klijenata.

Tapaciranje nameštaja u lokalima

Pružamo usluge presvlačenja i tapaciranja u restoranima, lokalima, splavovima...

Tapaciranje-presvlačenje nameštaja

Bilo da su to stolice, fotelje, dvosedi, trosedi ili kreveti mi vam možemo pomoći u presvlačenju i stilizaciji.

Šivenje jastuka, štampa na jastucima

Dekorativni jastuci oplemeniće vaš prostor.

Mebl štofovi

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu. Pored presvlačenja nameštaja nudimo vam i veliki izbor mebl štofova.

O nama

Negujući tradiciju prošlih vremena, radimo i stvaramo od starog - nov proizvod, prilagođavajući ga željama i potrebama naših klijenata. Menjajući i oblikujući čuvamo stare vrednosti od zaborava.

Reference

Potvrda našeg kvaliteta je ukazano poverenje od strane brojnih ambasada, rezidencija, banaka, ugostiteljskih objekata, institucija iz oblasti kulturnog i javnog života.

Tapaciranje nameštaja

Koliko odelo može učiniti jednog čoveka posebnim tako i nameštaj može učiniti jedan prostor jedinstvenim. Zbog takvog prostora i vaše udobnosti u istom, postoji i razvija se radnja ŠTEP-DEKOR.

Kontakt

Branka Momirova 20/2, Beograd Mob: +381 64 6123 475
Tel: +381 11 6712 198
+381 11 6714 182
E-mail: stepdekor@gmail.com
Web: www.step-dekor.com